Gått plus i helgen

Kanske inte en optimal helg utifrån hur man tänker sig helg. Där ingår oftast människor, alkohol och nån form av aktivitet. Och den kostar pengar. Inget av det har min helg haft att göra med hittills (om man bortser från killen på poststället där jag skickar saker…). Istället har jag ägnat mig åt att inte göra av med några pengar alls. Jag har faktiskt tjänat pengar då jag har sålt flera av de plagg jag har rensat ur min garderob. Vilket bidrar till både det ekonomiska målet och ägande-målet. Så hittills en lyckad helg. Har till och med planterat om en blomma. De som känner mig vet att det är ett gigantiskt kors i taket på den.

Hur är er helg hittills, dyr eller sparsam?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s