Nystart

Det senaste året har jag velat något mer. Inte varit nöjd med livet som det är. Alla har väl någon gång önskat att de slapp jobba. Handen på hjärtat, hur många av er har inte fantiserat om vad man skulle göra ifall man vann drömvinsten..? Jag har då i alla fall gjort det, alldeles för många gånger för att hålla räkningen. Och alltid med samma bitterljuva känsla. Känslan av att det är vad man helst av allt vill men ändå vet aldrig kommer att hända. För hur många har egentligen vunnit drömvinsten…

Jag har dock de senaste månaderna kommit på att jag kan skapa min egen drömvinst. Det enda som krävs är målmedvetenhet och tid. Och att spara så mycket pengar jag kan. Och eftersom jag alltid varit mycket för att spara och lite för att slösa så bör det vara en summa som är tillräcklig för att saker ska hända på kontot.

Och med tanke på dels hur lite jag kom på att lägga pengar på om jag vann drömvinsten, och att mitt drömliv nu levs antingen i en ombyggd van eller på ett hostel utomlands så kommer jag inte att behöva några mängder med pengar.

Målet är satt till innan jag blir 45. Så jag har drygt sju år på mig…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s