Ännu en lyckad försäljning

Har rensat en hel del i lägenheten under hösten. Försöker ju leva minimalistiskt. Men ärligt talat så är det få saker som gör mig så tillfredsställd som att rensa bland mina tillhörigheter. En del av sakerna jag rensat har inte så högt monetärt värde längre, så det går till någon välgörenhetsorganisation och kan göra nytta någon annanstans i världen. Men vissa saker är riktigt fina, märkeskläder till och med. Sånt jag köpte en gång i tiden, och så köpte jag fler av ungefär samma typ av plagg för det plagget var ju också så himla fint… Och nu inser jag att jag inte behöver alla dessa plagg. Så då tänkte jag att jag kunde tjäna en hacka på lite försäljning. Lade ut dem tidigare under året men då var det inte särskilt hög efterfrågan på just mina typer av produkter. Denna gång dock. Jag har nog haft minst en försäljning i veckan de senaste veckorna. Denna vecka har jag nog sålt 5-6 saker och därmed inkasserat några hundralappar. Dessa går självklart oavkortat till fond- och aktieköp 🙂

Sitter också i tankarna på att någon gång framöver börja sälja i mer organiserad skala, det vill säga starta ett företag. Jag har dock inte kommit på någon produkt som jag tror på än. Hjärnan jobbar vidare. Sen handlar det också om att våga/orka ta tag i att faktiskt starta företag och fixa inköp och försäljningar. Känns stort även om jag skulle ha kvar min anställning. Men kanske är jag bara feg/lat…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s