Inte helt rätt fokus kanske…

Kan vara så att jag gjort ett misstag när jag lade ut min lägenhet för uthyrning. Fick dröser av mail. Betyder det att jag lagt för låg hyra….? Det har gett mig lite ångest, men jag har lyckas övertyga mig att det inte spelar någon roll. Det finns inget jag kan göra för att få högre hyra nu, och det är heller inte säkert att jag skulle kunna få mer i hyra, jag kanske lade mig precis på folks smärtgräns.

Samtidigt går jag tillbaka från posten för att packetera om paketet jag skulle skicka och därmed slippa kostnaden för skrymmande frakt. Och spara 14 kronor!… De 14 kronorna kändes viktiga med tanke på att det jag skickade kostade 20 kronor och jag hade tagit 30 kronor i frakt. Och frakten skulle gå på 42 kronor. Det skulle innebära att jag bara fick 8 kronor för det jag sålde. Nu fick jag till och med 2 kronor mer eftersom frakten bara gick på 28 kronor efter promenaden fram och tillbaka. Men ca 700 kronor i månaden är jag ok med att ha gått miste om. Ordspråket silar mygg och sväljer kameler dyker upp i mitt huvud…

Vilka tankevurpor gör ni när det gäller ekonomi?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s