Letar hyresgäst

Träffar folk för att hyra ut min lägenhet. För att få in mer pengar till mitt sparande. En positiv bieffekt är att jag kommer att bo med min pojkvän under tiden. Så kan vi ses oftare än vad ett semi-distansförhållande medger. Men huvudorsaken är den ekonomiska. Kommer kunna öka mitt sparande med 5000-6000kr per månad. En nödvändighet om jag ska ha minsta möjlighet att nå mitt mål.

Men attans vad svårt det är att veta vad man ska gå på när man väljer vem som ska bo i mitt hem.

Annonser

4 reaktioner till “Letar hyresgäst

  1. När planerar du att hyra ut? Jag har varit inneboende länge nu och letar efter lägenhet i Stockholm, så jag är intresserad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s