Fuck loyal…

Det tar liksom aldrig slut. Sätten man kan minska utgifter och spara eller tjäna pengar.  Jag började i början av året och jag hittar ständigt nya sätt att förbättra min ekonomi. Fast jag tycker att jag har gått igenom allt.

Men idag har jag börjat tänka helt nytt, framförallt vad gäller lojalitetsaspekten som många fastnar i. Jag har ju redan kommit på (läst mig till) att det är bättre att ha ett kreditkort som inte kostar något och ger lite tillbaka än ett bankkort som kostar och inte ger något. Så jag ska byta ut bankkort mot förmånligt kreditkort. Insåg då också att jag ju faktiskt inte är bunden till min bank. Jag ska ta bort bankkortet, och därmed kontot som är knutet till bankkortet, och flytta bolånet som jag ringt om idag (får 0,1 procentenheter lägre och måste inte vara medlem i facket för att få den räntan). Har även startat ett sparkonto i annan bank med 0,8 procent ränta, så kommer ha mitt buffertsparande där istället för på min bank, då ryker ännu ett konto. Pensionssparandet funderar jag just nu på om jag kan få billigare och bättre någon annanstans.

Det som är kvar då är att ha någonstans att få in lönen och betala räkningar ifrån online. Har storbankerna dessa tjänster gratis eller vet ni någon som har det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s