Snålade jag eller

Hade ju snålmånad i december. Och för tydlighetens skull vill jag klargöra att jag räknar en månad från lön till dagen innan nästa lön. Så december är alltså 24 november – 21 december.

Förutom fasta kostnader och sparande så var detta det jag la pengar på:

Mat gick över förväntan. Det beror främst på att jag har ätit mig ur kylskåp och skafferi inför flytt, och därmed undvikit att handla mat så länge som möjligt. Och det jag har behövt handla har varit mest billiga saker.

För att vara en snålmånad har det gått lite väl mycket pengar på bilen samt öl ute tycker jag. Resan hade jag bokat innan jag bestämde mig för snålmånad så det går inte att säga så mycket om, speciellt inte när den blev så billig.

Så överlag en helt ok snålmånad utgiftsmässigt. Hur ser dina rörliga månadskostnader ut? Och vad skulle du kunna låta bil att lägga pengar på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s