Ett tydligt fokus visar sig

Det största och viktigaste målet jag har är det ekonomiska. Det är det som har startat allt detta och det är det som har störst potential att förändra mitt liv. Men just nu är det inte där mitt fokus ligger. Jag har blivit lite av en rensningsnörd, jag älskar känslan av att kassera ännu ett plagg eller en sak.

Jag har redan detta år rensat ut 32 saker, två dagar in. Målet för 2018 på 100 saker kommer att nås med råge. Så jag satsar på det dubbla istället.

Börjar till och med snegla på sambons saker…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s