Lönelängtan

Att börsen går bra är jätteroligt, men det gör att jag ännu mer känner frustrationen av att vara mellan två löner. Jag har inga pengar att investera just nu och det är så jobbigt. Framförallt eftersom jag mellan lönerna gör mitt bästa för att inte göra av med några pengar så att jag kan investera ännu mer. Jag lever bara för min lön.

Nä, det var en bit överdrivet. Jag har jättetrevligt även mellan lönerna, men faktum kvarstår att jag längtar mer efter lönen nu än jag någonsin gjort tidigare.

17 dagar kvar…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s