Fortsatta framgångar

Livet rullar på. Har precis avslutat min andra snålmånad. På min Instagram ser du hur det gick. Denna månad blir lite mer avslappnad och normal, men fortfarande med fokus på sparande.

Jag har även påbörjat min första utdelningsperiod med fem utdelningar än så länge, på sammanlagt ca 1300 kronor. Jag vet, inget man överlever på utan jobb, men det är ett första steg. Ett steg att se att det funkar det här med utdelningar, att pengarna bokstavligen bara ramlar in. Så roligt!

Tar en ny vända med mina fasta kostnader och abonnemang. Lyckats få ner bilförsäkringen ca 25 kronor i månaden, och jag har sagt upp mitt abonnemang på mobilen för 99 kronor i månaden och bytt till kontantkort. Jag använde aldrig upp allt som ingick så bör kunna näst intill halvera kostnaden med kontantkort. Många bäckar små…

Och så har jag lyckats få upp lite fler annonser på Tradera, och just nu är det halva priset på 10 annonser så kostnaden för eventuella försäljningar blir lägre en vanligt. Väldigt bra!

Så det knotar på med små förbättringar här och där. Inget revolutionerande men ändå förbättringar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s