Det kallas tvivel

Jag har börjat tvivla på mitt mål. Egentligen tvivlar jag inte på det mål jag strävar efter, men jag är tveksam till om jag kommer kunna ta mig dit. Och då menar jag inte pengamässigt. Jag menar mentalt. Jag vet inte om jag kommer kunna vara den aktiva strävsamma människa som krävs för att fylla en hel dag, fem dagar i veckan.

Vi närmar oss slutet av påsken. En högtid som jag tycker väldigt mycket om. Framförallt för att det är så många lediga dagar. Jag gillar också att det är fokus på mat och inte så mycket annat. Denna påsk har nog varit den tråkigaste i mitt liv.

Visst, min sambo har jobbat och varit sjuk och därför inte varit så aktiv, och jag har varit allmänt seg och illamående efter att ha striktat till min kost igen. Så det kan visst vara anledningen till att vi går och stirrar in i väggen och längtar efter kvällen så man får sova. Men en påskhelg, långledigt och fantastiskt väder, borde jag kunna utnyttja på bättre sätt, även under dessa förutsättningar.

Och om jag inte kan få glädje av fyra dagar där jobb inte kallar, hur ska jag då kunna glädjas åt en livstid utan jobb…? Det blir mer och mer tydligt att jag verkligen kommer måsta ha ett jobb eller liknande, även efter att jag har blivit fri.

Eller så har vi bara en riktigt dålig helg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s